Steaua obține trei puncte mari pe terenul CSM-ului

0
2920
Marius Szoke

CSM București și CSA Steaua Alexandrion București s-au întâlnit miercuri seară în cel mai interesant meci al ultimei etape a turului Ligii Naționale. Echipa lui Ovidiu Mihăilă, fostul antrenor al CSM-ului, s-a impus cu 30-28 (17-13) și ajunge la un punct în urma adversarei de aseară.

Niciuna din cele două formații nu a putut alinia cea mai bună formulă de start în partida de miercuri seară din Sala „Rapid”. De la gazde au lipsit Ramon Șomlea și Milos Kostadinovic, în timp ce oaspeții nu i-au avut pe Darius Apolzan, Laurențiu Dinescu, Alexandru Dimache și Valentin Petrila, toți accidentați.

Meciul a început favorabil CSM-ului, care s-a desprins rapid la 4-2, dar care n-a făcut totuși cel mai bun joc al său și a fost penalizată de către adversară. Elevii lui Sundovski au fost neinspirați la finalizare, Matskevich având multe intervenții pe parcursul primelor 30 de minute, în timp ce Szoke a fost sclipitor în multe momente. Așa a fost posibil ca Steaua să se desprindă chiar și la șase goluri în prima repriză, 15-9, pentru ca la cabine să se intre în cele din urmă cu 17-13, gazdele profitând de două situații de om în plus.

Jocul s-a încins la jumătatea reprizei a doua, când CSM-ul a avut momente mai bune de joc și a recuperat de la 19-23 la 23-23. Doar că la acest scor Steaua a avut la rândul ei o superioritate de care a profitat, iar Florea, de două ori, și Szoke au refăcut un avantaj de trei lungimi: 26-23. Vicecampionii au recuperat încă o dată până la minus unu după două reușite semnate de Răpciugă și Milosevic, dar replica Stelei a venit imediat, prin Georgescu și Johannson. S-a terminat în cele din urmă 30-28 pentru oaspeți, un succes foarte important cu care se apropie la un singur punct de poziția a doua, ocupată chiar de rivala din acest meci.

CSM București-CSA Steaua Alexandrion București 28-30 (13-17)
CSM București: Iancu, Blazevic (portari), Negru 9 goluri, Milosevic 4, Simovic 4, Novanc 4, Marijanac 3, Humet 2, Constantinescu 1, Răpciugă 1, Pătru, Militaru, Stavrositu, Rotaru, Ungureanu, Stamate
CSA Steaua Alexandrion București: Matskevich, Dragomir (portari), Szoke 9 goluri, Florea 6, Grasu 5, Irimescu 5, Johannson 3, Georgescu 2, Stanciu, Stetsyura, Cian, Ouksir
Aruncări de la 7m: 4/4, respectiv 5/3
Eliminări: Militaru, Marijanac, Negru, Rotaru (2), Stamate, respectiv Grasu, Johannson, Georgescu (2), Florea, Cian

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY