Steaua merge în finală după un nou meci dramatic cu CSM București!

0
1849

Vom avea derby în finala campionatului, după ce Steaua a câștigat meciul decisiv cu CSM București din semifinale, scor 25-24. În urma acestui rezultat, steliștii au asigurată prezența în Cupa EHF și revin în cupele europene după șapte ani de pauză.

A fost un nou meci dramatic între cele două echipe, cu răsturnări de scor, ca și în urmă cu trei zile. CSM București a început bine partida, mintea limpede fiind Tioumentsev, decisiv în prima parte pentru oaspeți. Steaua a revenit însă în meci destul de rapid și a trecut la conducere în finalul reprizei, pentru ca în debutul părții a doua să se desprindă la trei lungimi. Jocul părea să curgă într-o singură direcție, dar CSM București s-a trezit la timp, a marcat patru goluri în trei minute și a răsturnat situația pe tabelă. S-a făcut 23-21, cu șase minute înainte de final, scor la care CSM a avut posesia pentru a închide meciul. N-a făcut-o, iar Steaua a profitat și și-a construit revenirea, la rândul ei. Florea și Vegar au restabilit egalitatea, după ce între timp Babasafari a apărat o aruncare de la șapte metri, executată de Robledo. Căpitanul Stelei Georgescu a dus scorul la 24-23, pentru ca apoi Rotaru, cel care fusese imperial până atunci la linia de penalitate, să trimită doar în bară, cu 45 de secunde rămase din joc. Mihalcea a înscris golul ce a pus capăt întâlnirii, pentru 25-23, și care a dat startul fiestei în tribune.

În meciurile pentru 5-8, Constanța și Timișoara au învins pe Călărași și Minaur și se vor întâlni pentru locul 5. Rezultatele complete ale zilei (click pe scor pentru marcatori):

sursă foto: digisport.ro

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY