Steaua joacă mâine cel mai important meci al finalului sezonului regulat: „Sper ca maturitatea și experiența să ne ajute”

0
1030

odorhei-steaua 14-15Ajunsă pe locul 11, CSA Steaua Alexandrion București dispută mâine la Suceava cel mai important meci al ei al finalului sezonului regulat. Echipa lui Viorel Mazilu vine după o înfrângere severă, 19-33 cu CSM București, dar fără importanță, având în vedere că cele două formații se află în situații diferite în clasament.

Situația se schimbă însă radical mâine, deoarece atât Steaua, cât și Suceava, vor evolua în play-out, acolo unde contează rezultatele din sezonul regulat, din meciurile directe. „A devenit cel mai important meci, singurul care mai contează în acest final de sezon. E important pentru noi că avem toți jucătorii apți, în afara lui Hrimiuc și Stanciu, la care nu se punea problema să joace. Suceava are același joc dintotdeauna și chiar dacă au pierdut majoritatea meciurilor, le-au pierdut la diferențe mici de scor. Trebuie să fim atenți, e o echipă care aleargă mult. Sper ca maturitatea și experiența să ne ajute să facem față elanului tinereții echipei lor.”, ne-a declarat managerul Stelei, Andrei Cian.

Partida dintre CSU Suceava și CSA Steaua Alexandrion București va avea loc sâmbătă, de la ora 12:00.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY