Steaua învinge vicecampioana și își asigură locul patru

0
2000

CSA Steaua Alexandrion a încheiat sezonul regulat cu o victorie, 29-28 (13-16) pe teren propriu, în fața vicecampioanei. Dacă pentru CSM București partida nu a avut miză, Steaua căuta victoria ce i-a adus locul patru la finalul sezonului regulat. Astfel, în sferturile play-off-ului, steliștii au avantajul terenului propriu, în cazul unui meci decisiv, cu Poli Timișoara.

CSM București a lăsat impresia că deține controlul în partida de la Chiajna, în fața unei formații cu un moral bun, ce venea după o serie de șase meciuri fără înfrângere. Vicecampionii au avut o primă repriză per-total mai bună, pe care au și câștigat-o cu 16-13. Milosevic și Humet au fost în zi bună, în timp ce Steaua a greșit destul de mult, dar a fost ținută în viață de intervențiile bune ale lui Dragomir și de golurile lui Florea și Grasu.

În actul secund, steliștii au alergat în permanență după adversar și au fost răsplătiți în final. Gazdele au egalat prima oară în repriza a doua în minutul 47, prin Szoke, 21-21, dar Marijanac și Constantinescu au replicat instant: 22-24. Avantajul de două goluri s-a menținut până în ultimele cinci minute, 25-27, scor la care Florea și-a intrat în rol. Extrema steliștilor a marcat de patru ori consecutiv și a dus scorul la 29-27, Milosevic a redus din diferență, pentru ca finalul să găsească CSM-ul în superioritate numerică. Oaspeții au avut șansa de a egala, dar Humet a aruncat mult peste poartă, iar în cele 30 de secunde rămase roș-albaștri au ținut de minge și au terminat meciul învingători. Cu aceste puncte, Steaua termină pe locul patru sezonul regulat și are avantajul terenului propriu în sferturile play-off-ului.

Results

TeamPrima reprizăRezultat final
CSA Steaua București1329
CSM București1628

CSA Steaua București

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY