Steaua a tras din greu pentru victoria cu CSM Focșani

0
1780

Steaua s-a impus mult mai greu decât s-ar fi așteptat în fața celor de la CSM Focșani. Gazdele au făcut un joc destul de slab, în timp ce oaspeții au evoluat curajos, fapt ce s-a văzut pe tabelă.

Surprinzător, focșănenii au dominat primele 30 de minute ale întâlnirii, pe parcursul cărora Steaua a condus o singură dată, 4-3. Elevii lui Ovidiu Mihăilă s-au întrecut în ratări și greșeli și oaspeții au taxat prin goluri venite pe contraatac și faza a doua. S-a făcut astfel 8-12 după o reușită semnată de Miroiu, însă „militarii” s-au trezit la timp și au redus din diferență până la pauză: 13-14.

Actul secund a început cu un parțial de 4-0 al gazdelor și lucrurile păreau să intre în normal. Doar că în loc să se desprindă decisiv, steliștii au revenit la jocul din prima parte și Focșaniul începea să spere din ce în ce mai mult la un rezultat pozitiv. Neață a egalat la 22 în minutul 51, dar pe final Steaua și-a ridicat nivelul defensivei și a putut să facă astfel diferența. S-a terminat 29-25, o victorie muncită, dar foarte importantă în economia clasamentului.

Focșaniul a terminat partida fără trei jucători

Viorel Ciubotaru nu s-a putut baza în partida de joi seară pe Cadar și Eros, iar pe parcursul partidei a rămas fără alți trei jucători. Ragea, Popa și Neață au părăsit pe rând terenul de joc, accidentați, toți cu entorse.

Results

TeamPrima reprizăRezultat final
CSA Steaua București1329
CSM Focșani1425

CSA Steaua București

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY