Start lansat pentru CSM București! Victorie clară cu Metz, la debutul în Champions League

0
1248

CSM București a început perfect noul sezon al Ligii Campionilor și a învins pe Metz Handball, 31-26 (17-10), după un meci controlat în totalitate. Echipa lui Adi Vasile a arătat o altă față decât în partida cu Vâlcea, de acum o săptămână, și a obținut o victorie de moral.

Adi Vasile a folosit-o astăzi pe Jelena Grubisic între buturi, iar alegerea s-a dovedit a fi extrem de inspirată. Croata a terminat partida cu 12 intervenții, procentaj 32%, însă a jucat un rol foarte important în primele 30 de minute, pe care CSM București le-a câștigat cu 17-10. Apoi, Cristina Neagu a fost într-o zi de grație, a marcat 12 goluri și a fost de departe principala carte a CSM-ului astăzi.

Partida a curs într-un singur sens, iar CSM n-a mai avut fluctuații în joc, iar acest lucru este încurajator în vederea campaniei europene. Metz n-a pus probleme, plecarea lui Zaadi pare să fie mult mai importantă decât se credea inițial, în condițiile în care nici Stanko nu pare integrată momentan. S-a ajuns la un categoric 28-19, iar echipa din Hexagon se poate declara mulțumită cu rezultatul de la final.

CSM București-Metz Handball 31-26 (17-10)
CSM București: Săndulache, Dedu, Grubisic (12 intervenții) (portari), Neagu 12 goluri, Lazovic 5, Pintea 3, Omoregie 2, Martin 2, Smeets 2, Moisă 2, Perianu 1, Dembele 1, Barbosa 1, Klikovac, Jipa, Bazaliu
Metz Handball: Kapitanovic (4 intervenții), Sako (5 intervenții) (portari), Stanko 4 goluri, Burgaard 3, Sajka 3, Perederiy 3, Deba 3, Nocandy 2, O. Kanor 2, L. Kanor 2, Bont 1, Bouktit 1, Copy 1, Gautschi, Micijevic, N’Gouan
Aruncări de la 7m: 4/3, respectiv 5/3
Eliminări: Klikovac (2), Omoregie (2), Pintea, respectiv O. Kanor, Burgaard, Perederiy

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY