Stagiu de pregătire de 12 zile pentru vicecampioni, la Cheile Grădiștei! „Va fi un sezon total diferit de cel precedent!”

0
2766

Vicecampioana României la handbal masculin s-a reunit săptămâna trecută și a plecat astăzi într-un stagiu de pregătire la Cheile Grădiștei de 12 zile.

CSA Steaua București s-a reunit săptămâna trecută în vederea noului sezon, iar începând de astăzi și până pe 21 iulie se află într-un stagiu de pregătire la Cheile Grădiștei. Noile achiziții Nemanja Grbovic și Krsto Milosevic s-au alăturat noilor colegi, în timp ce Javier Humet va ajunge în cantonamentul echipei în cursul zilei de mâine. Absentează, în schimb, Mohsen Babasafari, aflat la naționala Iranului. Față de sezonul trecut, în lotul vicecampioanei nu se mai află Ghiță Irimescu, Milos Kostadinovic, Huba Talas, Nikola Kedzo și Alex Dascălu.

„Încercăm de astăzi să repornim treptat pregătirea noului sezon. Va fi un sezon total diferit de cel precedent, deoarece s-au produs multe schimbări în bine, cred eu, la majoritatea echipelor. Sper să găsim liniștea necesară să putem avea o exprimare cel puțin la fel precum cea din sezonul trecut, dar vom vedea ce se va întâmpla. Vreau să mulțumesc băieților care au plecat, jucători deosebiți, pentru ceea ce au realizat și le urez mult succes celor care au venit”, ne-a declarat Ovidiu Mihăilă, antrenorul principal al echipei.

Până în prezent, CSA Steaua București și-a stabilit un turneu de verificare, în Bosnia&Herzegovina, la Doboj, unde vor mai participa RK Vojvodina (Serbia), Hapoel Rishon LeZion (Israel), RK Izvadac (Bosnia&Herzegovina), KIF Kolding (Danemarca), RD Cimos Koper (Slovenia), RK Sloga (Bosnia&Herzegovina) și Tatran Presov (Slovacia).

Lotul Stelei pentru noul sezon:
Portari: Tudor Stănescu, Mohsen Babasafari, Mihai Merlă
Extreme stânga: Alin Roșu, Gabriel Florea
Interi stânga: Marin Vegar, Răzvan Răpciugă, Krsto Milosevic (Poli Timișoara)
Centri: Stefan Vujic, Marius Stavrositu, Octavian Bizău
Interi dreapta: Samvel Aslanian, Javier Humet (CSM București)
Extreme dreapta: Ionuț Georgescu, Andrei Mihalcea
Pivoți: Martin Johannson, Mihai Becheru, Nemanja Grbovic (Cegledi)

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY