SSIF Broker SA, partenerul FRH pentru „Trofeul Carpati”,

0
1476

minge handbalSSIF Broker SA a incheiat un contract de sponsorizare cu Federatia Romana de Handbal, pentru evenimentul „Trofeul Carpati”, handbal feminim, care se va desfasura in 20-21 martie 2015 la Cluj Napoca.

SSIF Broker SA sustine handbalul romanesc si este alaturi de echipa nationala a Romaniei, considerand aceasta colaborare o investite, o investitie in handbalul romanesc, unul dintre sporturile care au promovat Romania intotdeauna.

Entuziasmul demonstrat de pasionatii clujeni ai acestui sport, inca de la prima editie a turneului desfasurata la Cluj-Napoca, a facut ca acest eveniment sa devina acum unul cu precadere clujean. SSIF Broker, ca si companie clujeana este onorata sa sustina sportul de echipa care a adus tarii noastre cele mai mari satisfactii.

Societatea de servicii de investitii financiare Broker SA are o experienta de 20 de ani pe piata de capital, fiind prima si pana in prezent singura societate de investitii financiare listata la categoria I a Bursei de Valori Bucuresti. Compania are mai mult de 12.000 de actionari persoane fizice si juridice si s-a implicat in listarea la Bursa de Valori Bucuresti a unora dintre cele mai prestigioase societati din Romania, cotand 11 dintre cele 12 societati listate initial la BVB, pregatind si introducand la tranzactionare un numar de peste 45 de companii.

sursa: frh.ro

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY