Speranta ramane, minunea se amana

0
1784

baia mare-gyor 14-15Multe sperante s-au construit in jurul acestei partide. Nu numai pentru ca Györi Audi ETO KC venea in Baia Mare vulnerabila din cauza absentelor de prima marca (Eduarda Amorim, Katrine Lunde si Anita Görbicz fiind cele mai rasunatoarea nume de pe aceasta lista), dar si dupa ce Larvik ii administrase prima infrangere din acest sezon continental, in prima etapa din grupa principala 2. De cealalta parte, HCM era pe val dupa victoria obtinuta in Suedia si avea de partea ei o polivalenta arhiplina, suporterii venind la meciul de handbal exact ca si la un rarisim spectacol. Detinatoarea trofeului EHF Champions League s-a dovedit a fi, insa, puternica in ciuda jucatoarelor indisponibile si in pofida aurei de invincibilitate ciobite.


Kovacsics deschide scorul, la primul atac Györi Audi ETO KC primind aruncare de la 7m: 0-1 in minutul 1. Gjeorgjievska egaleaza: 1-1 in minutul 5. A fost singurul egal al partidei.Pana in minutul 26, campioanele Ungariei au un gol sau doua avantaj, gazdele fugind mereu dupa egalare. Fara succes. In minutul 26 este prima data cand Györi Audi ETO KC se desprinde la trei goluri: 7-10. Tone Tiselj solicita time out, dar distanta creste: 7-11 in minutul 27. Distanta cea mai mare este stabilita in minutul 30, cand este 8-13, dar Lobach puncteaza pentru 9-13, scor la care se termina prima repriza. Patru goluri diferenta in handbal nu inseamna nimic, asa ca sperantele suporterilor HCM Baia Mare nu dau bir cu fugitii. 

Dupa patru minute din actul secund, cea mai mare diferenta asternuta intre cele doua adversare se instaleaza din nou: 10-15. Si Györi Audi ETO KC nu se opreste: 10-16, minutul 36. Cel mai mult baimarencele reusesc sa se apropie de adversarul lor la trei goluri in acest act secund: 14-17 (minutul 43), 15-18 (minutul 44), 16-19 (minutul 47). Pana la maximum opt goluri s-a dus Györi Audi ETO KC, diferenta inregistrata la final de joc: 18-26, dupa un recital dat de Heidi Loke, care reuseste in ultimele doua minute de joc patru goluri consecutive. 
HCM Baia Mare – Györi Audi ETO KC 18-26 (9-13) 
Etapa 2, grupa principala 2, EHF Champions League; 
Au arbitrat: Andreu Marin Lorente si Ignacio Garcia Serradilla (Spania); 
Observator EHF: Klaus Dieter Convents (Belgia); 
Aruncari de la 7m: 3-5 (transformate 3-5); 
Minute de eliminare: 4-10; 

HCM Baia Mare: Ungureanu (8 interventii), Arenhart (4), Cetateanu – Gjeorgjievska 4, Do Nascimento 4 (3 din aruncari de la 7m), Lobach 3, Buceschi 2, Abbingh 2, Herrem 2, Davydenko 1, Ardean Elisei, Makeeva, Pirvut, Szucs, Tatar, Marin; antrenori: Tone Tiselj si Grega Karpan; 

Györi Audi ETO KC: Herr (19), Grimsbø, Csapo – Müller 8, Loke 7, Kovacsics 6 (4), Aguilar Diaz 2, Bognar-Bodi 1, Korsos 1 (1), Sen 1, Boczko-Hornyak, Knedlikova, Lima de Araujo, Milanovic Litre, Planeta, Szepesi; antrenori: Ambros Martín si Gábor Danyi; 

sursa text si foto: emm.ro

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY