Slovenia vine fără Blagotinsek și Levc la Pitești

0
2216

blaz blagotinsekDe mâine Sala „Trivale” din Pitești găzduiește turneul de calificare la Campionatul Mondial de tineret din Brazilia, de la mijlocul acestui an. Tricolorii antrenați de Ovidiu Mihăilă și Daniel Apostu au o misiune grea, urmând să întâlnească Slovenia și Croația.

Slovenia se deplasează însă la Pitești fără doi jucători importanți, pivotul Blaz Blagotinsek și interul stânga Vid Levc. Ambii au fost piese de bază la precedentul Campionat European, cel de anul trecut din Austria, unde Slovenia a terminat pe poziția a cincea. De asemenea, nici Zan Sol nu este apt pentru turneul de la Pitești. În schimb, din echipă nu va lipsi cel mai bun marcator de la Euro 2014, extrema dreaptă Blaz Janc.

Nici Croația nu duce lipsă de vedete, chiar dacă la precedentul turneu final nu a fost prezentă. Marko Bjelis îi va avea la dispoziție pe Marko Mamic (Kadetten Schaffhausen), Kristian Beciri (Gorenje Velejne), Mateo Lukacec (Croația Zagreb), Luka Sebetic (Croația Zagreb) sau Josip Bozic (RK Nexe), toți evoluând în acest sezon în cupele europene.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY