Slobozia urcă din nou pe loc de play-off

1
1528

dascalete slobozia 14-15CSM Unirea Slobozia a revenit pe poziția a opta a clasamentului în urma succesului de duminică dimineață, 22-17 cu CSU Neptun Constanța. Gazdele au făcut o repriză secundă foarte bună, pe care au câștigat-o la o diferență de șapte goluri.

Slobozia a bifat al patrulea succes al sezonului, tot pe teren propriu, la fel ca și precedentele trei. Adversara de duminică a fost CSU Neptun Constanța, o formație incomodă, deși este subțire numeric.

Primele 30 de minute au aparținut oaspetelor, care au intrat la pauză cu un avantaj de două goluri, 8-6. Situația s-a schimbat însă în partea a doua, în care Slobozia și-a ridicat nivelul jocului și a eliminat greșelile din prima parte, reușind să se impună categoric în cele din urmă. 22-17 la finalul meciului și echipa lui Liviu Paraschiv revine pe locul opt, dar are o serie infernală de trei partide, cu Corona, Baia Mare și Roman.

Liviu Paraschiv, CSM Slobozia: „A fost un meci în care miza jocului și-a pus amprenta. Am făcut multe greșeli în prima repriză, dar ne-am revenit în repriza a doua. Nu ne gândim la play-off, avem trei meciuri dificile în continuare, vedem ce va ieși.”

CSM Slobozia-CSU Neptun Constanța 22-17 (6-8)
CSM Slobozia: Dăscălete 9 goluri, Drăguț 6, Carabulea 5, Moroianu 1, Nica 1
CSU Neptun: Enescu 6 goluri, Ivan 5, Tămaș 3, Mărginean 1, Iovănescu 1, Bărbos 1
Aruncări de la 7m: 4/3, respectiv 1/1
Eliminări: 3 x 2 min., respectiv 5 x 2 min.

1 COMMENT

  1. Enescu 6 goluri+Ivan 5+Mărginean 1+Ivănescu 1+Bărbos 1=14 goluri. Lipsesc 3. Și cine e Ivănescu? Oana Ionescu, cumva?

LEAVE A REPLY