Slobozia obține cea mai categorică victorie de la promovare

0
1091

dascalete slobozia 14-15CSM Unirea Slobozia a oprit seria de șapte înfrângeri consecutive la Tg. Mureș, pe terenul ultimei clasate, duminică seară. Echipa lui Liviu Paraschiv s-a impus cu 37-26 (17-13), într-un meci dominat în totalitate.

Mureșul a suferit mult, având trei jucătoare de bază accidentate, Klimek, Moloci și Tămaș, dar și alte două care n-au fost la capacitate maximă, Bucin și Mrkic. În aceste condiții, Slobozia a avut 8-3 în debutul partidei și menținut ritmul până la final, obținând în cele din urmă cea mai categorică victorie din acest sezon.

La finalul partidei, antrenorul oaspetelor, Liviu Paraschiv, ne-a spus: „A fost un meci ușor, am început bine, am avut 8-3 și am menținut ritmul până la final. A fost un meci de antrenament. Arbitrajul a fost unul bun.”

De partea cealaltă, Gheorghe Covaciu, tehnicianul Mureșului, consideră că echipa sa a făcut cel mai slab meci de la venirea sa. „A fost un meci slab, poate cel mai slab meci de când am preluat echipa. S-a văzut lipsa jucătoarelor de bază, Klimek și Moloci, Bucin și Mrkic au jucat accidentate. Poarta nu ne-a ajutat deloc. Felicit echipa din Slobozia, a câștigat pe merit.”.

În etapa următoare, Mureșul merge pe terenul campioanei, în timp ce Slobozia se deplasează la Cluj.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY