Slobozia a transferat patru jucătoare! Andreea Enescu și-a prelungit înțelegerea cu gruparea ialomițeană

2
11078

Lucrurile încep să se așeze și la CSM Unirea Slobozia. Rămasă fără antrenor după ce Victorina Bora și-a reziliat contractul, gruparea ialomițeană a transferat patru jucătoare în vederea noului sezon. La nivelul băncii tehnice Ion Crăciun va fi instalat ca antrenor principal, după ce acesta se va întoarce de la Campionatul Mondial de tineret.

Până în acest moment, CSM Unirea Slobozia a confirmat transferurile a trei jucătoare de la SCM Craiova, Diana Petrescu, Alexandra Iovănescu și Ana Maria Horobeț, în timp ce Alina Moroianu se întoarce după un sezon petrecut la Rapid București. De asemenea, conducerea echipei a ajuns la un acord cu Andreea Enescu în privința prelungirii contractului.

La lista plecărilor, pe lângă Raluca Băcăoanu confirmată la Măgura Cisnădie, se mai află Ana Maria Dragut, Camelia Carabulea, Alina Ilie și Lorena Ostase, ultimele trei fiind împrumutate în sezonul trecut de la CSM București și CNE Râmnicu Vâlcea.

sursă foto: silhouettes.ro

2 COMMENTS

  1. Mda, se reface trupa de la Constanta (pe care mari conducatori de acolo au facut-o praf)…se va numi oare Neptun Slobozia ? 🙂

  2. Ha,ha…se reface trupa de la Constanta (care, din pacate, a fost facuta praf de unii “oameni de bine”, mari “specialisti” in sport!)…sunt curios daca echipa se va numi Neptun Slobozia in sezonul viitor 🙂 🙂 🙂

LEAVE A REPLY