Slavko Goluza a demisionat de la naționala Croației

0
1642

slavko goluzaLocul șase la Campionatul Mondial a fost prea puțin pentru naționala Croației, care a rămas de astăzi fără antrenorul care a condus-o în ultimii cinci ani de zile. Slavko Goluza și-a prezentat astăzi demisia și în presa din Balka se zvonește că noul antrenor ar urma să fie Noka Serdarusic.

Croația a pierdut surprinzător în sferturile de finală ale Campionatului Mondial în fața Poloniei, deși până atunci era singura formație, alături de Spania, cu victorii pe linie. Rezultatul a fost unul dezamăgitor în condițiile în care aspirațiile erau mari înaintea debutului turneului final și asta a dus la demisia lui Slavko Goluza, cel care condusese Croația în ultimii cinci ani. „După cinci ani petrecuți la echipa națională, am decis să mă retrag. Decizia a fost luată având în vedere ce s-a întâmplat la Campionatul Mondial în echipă, dar și în afara ei. M-am dedicat și mi-am făcut treaba cu profesionalism. Vreau să le mulțumesc fanilor pentru suport.”, a declarat Goluza.

Noul antrenor al Croației va fi anunțat în perioada următoare, având în vedere că următorul meci oficial este programat în luna aprilie. În presa locală se zvonește că Noka Serdarusic va prelua echipa națională.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY