Simona Gogîrlă dorește întăriri la echipă: „Sperăm să aducem încă două jucătoare”

0
2701

SCM Craiova se pregătește intens în vederea lui 2016, unul destul de aglomerat pentru oltence, în condițiile în care echipa este angrenată în trei competiții, Liga Națională, Cupa României și Cupa Cupelor.

Echipa din Bănie a reluat antrenamentele pe data de 30 noiembrie, iar în perioada 1-8 decembrie a susținut un cantonament la Obârștia Lotrului, unde s-a pus accentul pe pregătirea fizică. „A fost foarte multă zăpadă. Am făcut antrenamente fără minge, am pus accentul pe pregătirea fizică. E o perioadă neplăcută pentru fete, dar sunt cele mai bune antrenamente, ne vor ține la un nivel ridicat până la finalul sezonului.”, ne-a declarat Simona Gogîrlă, care nu le-a avut la dispoziție pe Diana Petrescu, Laurisa Landre, Jelena Zivkovic și Ana Maria Apipie, primele trei aflate la Campionatul Mondial, iar ultima încă nerefăcută după accidentarea din startul sezonulu. „O așteptăm să revină curând, avem mare nevoie de ea.”, a spus Simona Gogîrlă despre Apipie.

În schimb, sub comanda antrenoarei de 40 de ani se află Oana Andrei, sosită în această iarnă de la HC Alba Sebeș. Simona Gogîrlă își dorește încă două jucătoare în această pauză, care ar putea sosi în perioada următoare. „Sperăm să aducem încă două jucătoare. Ne așteaptă un retur foarte greu și două meciuri în Cupa Cupelor în care sperăm să facem o figură cât mai bună.”, a concluzionat fosta internațională.

Până la începerea returului Ligii Naționale, SCM Craiova va susține două partide de verificare, pe 17 și 18 decembrie, în compania celor de la CSM Ploiești.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY