Sijan Dane părăseşte Constanța cel mai probabil la finalul sezonului! „Oferta de prelungire nu a venit!”

0
5625

Ajuns în vară la Constanța, Sijan Dane a fost decisiv în mai multe partide și nu doar o dată a încântat prin paradele sale publicul prezent. Fostul portar al lui Flensburg nu a primit o ofertă pentru prelungirea contractului și este decis să părăsească echipa antrenată de Djordje Cirkovic la finalul sezonului.

Veteranul din poarta Constanței se arată mulțumit de performanțele sale de până acum din acest sezon și consideră, deși rezultatele echipei din 2017 nu au fost cele mai bune, că el și colegii săi vor lega din nou victorii. „Mă simt grozav aici și aș minți dacă aș zice altceva. Am ajuns în a patra țară străină și încă de la început lucrurile au mers în direcția bună. După o muncă colectivă și individuală grea în perioada de pregătire am reușit să ating o formă foarte bună și sunt satisfăcut mai mult decât orice de constanța procentajelor bune. Știu că din afară lucrurile par că trecem printr-o ușoară criză a rezultatelor, dar nu am dubii că vom reveni pe drumul cel bun.”, ne-a spus Sijan Dane.

Sijan Dane pare decis să părăsească pe HC Dobrogea Sud Constanța la finalul sezonului. Conducerea clubului nu i-a oferit încă prelungirea contractului care expiră în vară, astfel că sârbul își caută o nouă destinație. „Lucrurile sunt simple. Sunt profesionist. În toată cariera mea nu mi s-a întâmplat ca la finalul unui an calendaristic să nu am un contract semnat pentru sezonul următor. Aici au fost câțiva ani cu rezultate nu așa bune cum au fost până acum în acest sezon. Prioritar pentru mine a fost clubul actual, la care joc. Cum oferta de prelungire nu a venit până la finalul lunii februarie, a fost suficient pentru mine să-mi rearanjez prioritățile pentru noul sezon.”, a spus Dane, care a ținut să evidențieze încă o dată suporterii constănțeni. „Simt nevoia să subliniez un lucru, așa cum am făcut-o și în ultimul interviu: spectatorii! M-au acceptat de la primul moment. Sunt obligat să le mulțumesc pentru că m-au făcut să mă simt excelent în toată această perioadă. Le promit profesionalism maxim și că voi lupta pentru cel mai bun posibil rezultat în acest sezon.”, a încheiat Sijan Dane.

sursă foto: Paul Alexe

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY