Sezonul feminin debutează cu meciul dintre HCM Baia Mare și HCM Roman

0
1227

luciana marinBrașovul găzduiește primele două meciuri oficiale ale sezonului 2014/2015, între HCM Constanța și Știința Bacău, respectiv HCM Baia Mare și HCM Roman. Meciul fetelor va avea loc de la ora 19:00, în direct pe Digisport, și propune o luptă aprigă pentru primul trofeu pus în joc.

Cu victorii pe linie în cele 11 partide amicale disputate, băimărencele au un moral bun înaintea Supercupei României, de la Brașov. Costică Buceschi, antrenorul echipei, se așteaptă însă la un meci dificil în compania Romanului. „Mă aștept la o luptă aprigă între două echipe pentru primul trofeul al sezonului. Sunt două echipe care se vor bate pentru medalii, dacă judecăm după loturi, după bugete și după rezultatele din sezonul trecut. Va fi o luptă de început de sezon, poate cu multe greșeli, pentru că până acum am disputat doar partide amicale, este primul meci oficial.”, ne-a declarat antrenorul HCM-ului.

HCM Baia Mare s-a întors aseară de la Budapesta, unde a susținut trei partide amicale, iar astăzi dimineață a plecat spre Brașov. Tehnicianul maramureșencelor crede că valoarea echipei sale își va spune cuvântul, chiar dacă oboseala s-a instalat în rândurile formației. „Poate suntem puțin obosiți, dar valoarea lotului și valoarea individuală a jucătoarelor își va spune cuvântul.”. Pentru meciul de mâine, Costică Buceschi nu le va avea la dispoziție pe Georgeta Diniș-Vârtic, Melinda Geiger și Louise Abbingh, toate accidentate, Do Nascimento, plecată în China, fiind ambasator EHF, și pe Bianca Tiron, care susține examenul de bacalaureat.

De partea cealaltă, Florin Pera este încrezător în formația sa înaintea meciului cu campioana României. „Ne dorim să avem o prestație cât mai bună, să realizăm un joc cât mai exact, având în vedere că întâlnim o formație foarte puternică. Baia Mare a făcut achiziții foarte bune și a păstrat jucătoarele importante din sezonul trecut și este principala favorită la câștigarea titlului și în acest sezon. Am încredere că fetele se vor motiva și vor face un joc bun, vom încerca să avem o constanță cât mai bună în joc și să avem aceeași forță în apărare ca și în sezonul trecut. Apărarea a fost punctul nostru forte și îmi doresc ca și mâine să fie la fel de agresivă și de compactă.”, a spus și antrenorul Romanului. Spre deosebire de omologul său, Florin Pera va avea la dispoziție tot lotul.

Partida dintre HCM Baia Mare și HCM Roman va avea loc marți, de la ora 19:00.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY