Semifinalele Cupei EHF, tot mai departe pentru Craiova

0
2726

5 000 de spectatori au creat o atmosferă senzațională în Sala Polivalentă din Craiova, sâmbătă, în meciul pierdut de SCM Craiova, acasă, în prima manșă din sferturile de finală ale Cupei EHF, cu Lada Togliatti, 23-25. 

Formația pregătită de Bogdan Burcea a început timorat partida din Bănie și oaspetele au trecut încă din start la conducerea jocului. Lada s-a desprins ușor pe tabela de marcaj și a a intrat la cabine cu un ecart liniștitor, 15-9. Lada a avut în teren trei jucătoare de echipă națională, centrul Dmitrieva, interul stânga Vedekina și portarul Utkina.

Craiova a avut o altă față în mitanul secund și a venit la un singur gol în spatele rusoaicelor (16-17, 42). Din păcate, Lada a rămas stăpână pe situaţie şi a continuat să conducă ostilităţile, luând din nou avans de 3-4 goluri.

Până la final, oltencele au mai reuşit să reducă din handicap, 23-25, şi continuă să spere la o calificare miraculosă.

SCM Craiova – Lada Togliatti 23-25 (9-15)

Dumanska, Stanciu –  Rădoi, Trifunovic 1, Şelaru, Pricopi 2, Ţicu 6, Popescu, Nikolic 2, Ardean 3, Tudor, Stoican, Klikovac 1, Vizitiu, Florianu 8

Lagina, Utkina –  Kerchikova 2, Kakmolja, Kudriavtseva, Dmitrieva 8, Vedekhina 3, Sannikova 1, Sherbak, Nosikova 6, Ivanova, Barynina, Novoselova 3, Gafonova, Snopova 2, Tarasova

sursă: sportuldojean.ro

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY