Se văd sferturile! Pineau aduce victoria HCM-ului în ultima secundă la Fleury

0
2294

HCM Baia Mare este la o victorie distanță de calificarea în sferturile de finală ale Ligii Campionilor ca urmare a victoriei de pe terenul lui Fleury, 18-17 (8-8). Allison Pineau a adus victoria în ultima secundă a meciului, cu o aruncare de la șold. Miza partidei și-a pus însă amprenta asupra evoluției celor două formații, care au avut foarte multe greșeli neprovocate.

Și chiar dacă nu a avut cel mai bun meci, Allison Pineau a fost încă o dată decisivă pentru HCM Baia Mare. Vicecampioana a trebuit însă să alerge în permanență după adversar, deoarece a greșit mult, dar a avut în Paula Ungureanu un adevărat înger păzitor.

De la 14-13, HCM a marcat de trei ori consecutiv și părea că se desprinde decisiv. Doar că a urmat un nou parțial de 3-0, de data asta al gazdelor, pe fondul unor ratări ale fetelor lui Aurelian Roșca, și situația se complica din nou. A ieșit însă la rampă Allison Pineau, care a marcat de două ori de la șold în final, pentru ca Paula Ungureanu să își ducă misiunea la bun sfârșit între buturi. Astfel HCM s-a impus cu 19-18 și este la o victorie distanță de locul în sferturile de finală ale competiției.

Fleury Handball-HCM Baia Mare 17-18 (8-8)
Fleury: Houette 7 goluri, Barbosa 4, Niombla 3, Kamdop 2, Nze Minko 1
HCM Baia Mare: Abbingh 6 goluri, Jezic 4, Pineau 3, Do Nascimento 2, Geiger 1, Tănăsie 1, Perianu 1

sursă foto: Deak Laszlo

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY