Se naște o echipă tare la Cisnădie! Patru jucătoare importante transferate de gruparea sibiană!

0
8354

CS Măgura Cisnădie se anunță a fi o trupă redutabilă în sezonul următor al Ligii Naționale, cu pretenții la locurile fruntașe. Gruparea sibiană a transferat patru jucătoare importante, dintre care două campioane mondiale în 2013 cu Brazilia!

Pe postul de inter dreapta, la Măgura Cisnădie va evolua Deonise Fachinello, fosta jucătoare a celor de la CSM București în sezonul 2014/2015, în care bucureștencele au câștigat primul titlu de campioane. Fachinello vine după un sezon petrecut la Odense, în Danemarca, și a mai evoluat în carieră la Guarulhos, Metodista, Club Leon Balomano, SD Itxako, Hypo Viena, Havre HAC și Nykobing. De asemenea, a făcut parte din naționala Braziliei în 2013.

Sub comanda lui Alexandru Weber va mai ajunge o jucătoare din Danemarca, Mariana Costa. În vârstă de 24 de ani, Costa evoluează pe postul de extremă dreapta și a evoluat ultima oară la Nykobing și a mai jucat pentru Vendsyssel FF și Hypo Viena. Și ea a făcut parte din lotul Braziliei ce a câștigat Mondialul din 2013.

A treia braziliancă și ultima adusă de Cisnădie în această pauză competițională este Larissa Araujo, o extremă stânga de 24 de ani ce vine din Ungaria, de la Erd. Araujo a ajuns în campionatul vecin la începutul sezonului recent încheiat și are în palmares medalia de aur la Jocurile Panamericane din 2015.

Ultima achiziție de până acum a Cisnădiei este Ivana Bozovic, centrul ce a evoluat în sezonul 2015/2016 și la CSM Ploiești. Muntenegreanca de 26 de ani face parte din lotul lărgit al Muntenegrului și are în palmares Liga Campionilor cu Buducnost, în 2012. Pe lângă Buducnost și Ploiești, Bozovic a mai evoluat pentru ZRK Biseri, Lokomotiva Zagreb și MKS Selgros Lublin.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY