SCM Râmnicu Vâlcea și CSM București sunt în sferturile Ligii Campionilor! Duel cu Gyor pentru vicecampioane pentru un loc în Final Four

0
1256

În weekend, cele două reprezentante feminine ale României în Liga Campionilor au reușit matematic calificarea în sferturile competiției. Mai mult, CSM București știe și deja cu cine se va lupta pentru un loc în Final Four: Gyori Audi ETO, deținătoarea trofeului și principala favorită și din acest sezon.

SCM Râmnicu Vâlcea a întâlnit sâmbătă pe Savehof, iar fetele lui Florin Pera s-au impus fără prea mari emoții în fața campioanei Suediei. A fost 28-20, un succes clar, după cum o arată și scorul, dar și normală judecând diferența valorică dintre cele două echipe. SCM Râmnicu Vâlcea scrie istorie și ajunge în primele opt echipe ale Europei, o performanță notabilă.

Duminică, CSM București a pierdut disputa cu Metz, din Franța, astfel că va termina grupa pe locul al patrulea, indiferent de rezultatele din ultima etapă. CSM București a cedat 26-28 la Metz,

CSM București-Gyor în sferturile Ligii, Vâlcea încă își așteaptă adversarul

CSM București știe deja cu cine va lupta pentru un loc în Final Four. În sferturi, vicecampioana va întâlni pe Gyori Audi ETO, deținătoarea trofeului și singura echipă neînvnsă în acest sezon european. În schimb, Vâlcea trebuie să aștepte și etapa din weekend pentru a-și afla adversarul, însă cel mai probabil acesta va fi Metz. Pentru ca Metz să nu termine prima în grupa ei, trebuie ca Esberg să o învingă la minim 6 goluri, în cazul în care Rostov învinge pe Ferencvaros pe teren propriu. Dacă Rostov nu învinge pe FTC, iar Esbjerg învinge pe Metz, Vâlcea va întâlni reprezentanta Danemarcei în sferturi.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY