Schimbare de antrenor la campioana României!

0
6588

Campioana României la handbal masculin, Dinamo București, are, începând de astăzi, un nou colectiv tehnic, format din Ștefan Constantin (antrenor principal) și Ionel Ene (antrenor secund).

În vârstă de 50 de ani, Ștefan Constantin revine la Dinamo după o pauză de trei ani. ”Și în 2015 am preluat echipa într-un moment delicat. Atunci am ocupat locul trei la finele campionatului și doar o aruncare în bară, la penalty-urile de departajare de la Baia Mare, ne-a împiedicat să jucăm finala. Așadar, am de luat o revanșă. Cunosc foarte bine potențialul echipei, avem un obiectiv și sper să-l îndeplinim împreună, ca o echipă unită și puternică”, a punctat Ștefan Constantin la primul antrenament.

Conducerea CS Dinamo a decis că este nevoie de un restart la echipa de handbal, care se află în acest moment pe locul 7 în clasamentul Ligii Naționale. În afară de Ionuț Irimuș, care și-a reziliat contractul din motive personale, toți ceilalți jucători vor fi pregătiți pentru partea a doua a campionatului, astfel încât Dinamo să aibă un parcurs regulat cât mai bun. Dinamo va juca primul meci din acest an pe 1 februarie (ora 17:30), pe teren propriu, cu AHC Dunărea Călărași.

sursă: csdinamo.eu

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY