Savica Mrkik a refuzat să joace pentru Mureșul în partida cu CSM Ploiești

1
1290

savica mrkikUltima clasată din Liga Națională feminină, SC Mureșul Tg. Mureș, a pierdut vineri seară partida cu CSM Ploiești, scor 23-26, de pe teren propriu. Partida a fost precedată de un caz mai puțin obișnuit, macedoneanca Savica Mrkik refuzând să se echipeze.

Una din cele mai bune jucătoare ale echipei din acest sezon, Savica Mrkik, a anunțat ieri înaintea partidei cu CSM Ploiești că nu va evolua, motivul invocat fiind restanțele financiare. „Mrkik n-a vrut să joace împotriva Ploieștiului, din cauza faptului că avem întârzieri salariale față de ea pe o lună de zile. A spus că nu o interesează de celelalte fete și nici de rezultatul din meciul cu Ploiești. Dacă era pe teren, câștigam relaxat meciul, l-am controlat până în minutul 58. Astăzi va avea loc o ședință a Consiliului de Administrație și cel mai probabil o vom suspenda din viața sportivă. Echipa noastră, cu atâtea accidentate, a fost la cârma meciului, dar Ploieștiul a câștigat.”, ne-a declarat președintele echipei, Teodor Rad. „Cât timp voi fi eu în sport, nu voi mai transfera jucătoare străine !”, a concluzionat acesta.

SC Mureșul nu a reușit să acumuleze niciun punct în actuala stagiune și va mai întâlni până la finalul sezonului regulat pe CSM București și CSM Cetate Deva.

1 COMMENT

  1. Ruleta știrbească,aranjament ordinar ,,,,,,,dar in epoca Dedu se poate orice, ,,,,,,,,,,,vom trai si vom vedea si mai multe,,,,,PINA atunci numai de bine,,,,,,

LEAVE A REPLY