Șase jucători din Liga Națională, implicați în barajul pentru calificarea la Campionatul Mondial

0
4924

De vineri și până duminică au avut loc meciurile tur ale barajului de calificare la Campionatul Mondial din 2017, ce va avea loc Franța. Liga Națională a avut șase reprezentanți, însă unul singur a ieșit învingător.

Stelistul Ivan Matskevich, component al naționalei Belarusului, a ieșit învingător din duelul cu Letonia, disputat la Minsk. Belarusul a câștigat cu 26-24, Siarhei Rutenka marcând de zece ori, iar calificarea se va juca la Riga, miercuri.

Bosniacii Mario Blazevic (CSM București) și Mohamed Zulfic (Dinamo București) au pierdut meciul din deplasare, disputat în Suedia, scor 19-27, iar șansele de a merge la Mondial sunt minime.

Echipa lui Naumce Mojsovski (CSM București) și Goce Ojleski (HC Odorhei) este aproape de o nouă mare dezamăgire, după ratarea calificării la Jocurile Olimpice de la Rio. Macedonia a pierdut în Cehia cu 22-28, un gol fiind marcat de Ojleski, și are o misiune dificilă în returul de la Skopje.

Revenit în echipa națională după o pauză de doi ani într-un meci oficial, Marko Lasica nu a putut ajuta Muntenegrul în încercarea de a furniza surpriza la Moscova, în fața Rusiei. Jucătorul lui Poli nu și-a trecut numele pe lista marcatorilor, în înfrângerea 22-29.

În barajul pentru calificarea la CM au mai jucat foștii băimăreni Tamas Ivancsik, Ivan Milas și Ivan Karacic, fostul constănțean Timuzsin Schuch și viitorul jucător al CSM-ului, Goce Georgievski.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY