Săptămână dificilă pentru HCM Roman: „Am avut un antrenament pentru a pregăti jocul de la Vâlcea!”

0
1799

HCM Roman n-a avut prea mult timp la dispoziție pentru a se bucura de victoria obținută în Cupa EHF în fața Coronei Brașov. Astăzi echipa lui Florin Pera se deplasează la Vâlcea pentru a doua etapă a returului.

Chiar dacă se află într-o formă sportivă bună, HCM Roman are motive de îngrijorare înaintea duelului de la Vâlcea. Gruparea moldavă nu a avut decât un antrenament la dispoziție pentru a pregăti această partidă, dar chiar și așa Florin Pera este încrezător că fetele sale pot veni cu toate punctele din această deplasare. „Îmi doresc să confirmăm forma bună arătată în ultimele jocuri și să menținem același joc consistent. Avem nevoie să jucăm ceva mai exact în faza de atac, pentru că am suferit puțin la finalizare, însă cred că atmosfera foarte bună din cadrul echipei și moralul fetelor este ridicat, ceea ce poate să contribuie la realizarea unui rezultat pozitiv. E o săptămână grea, am avut și câteva probleme ușoare de sănătate, dar am reușit să le depășim. Este foarte bine că fetele sunt unite și că astfel că putem să abordăm fiecare joc în parte la victorie. Vâlcea față de meciul tur are două jucătoare valoroase în plus, Janina Luca și Clara Vădineanu, care au adus un plus de experiență în jocul lor. Și noi am crescut față de începutul campionatului, echipa fiind în acest moment la un nivel mai ridicat din punct de vedere al relațiilor de joc. Am avut un parcurs bun în ultima perioadă și acest lucru ne dă încredere în privința abordării jocului de astăzi. Vâlcea are un avantaj din punct de vedere al prospețimii, noi am avut decât un antrenament pentru a pregăti acest meci, am avut și o deplasare foarte lungă. Avem șansa să urcăm pe locul trei, ceea ce reprezintă o motivație în plus pentru jucătoare.”, ne-a declarat antrenorul Romanului înaintea duelului din această seară.

Săptămână de foc pentru gruparea romașcană

După duelul din urmă cu trei zile, de la Brașov, HCM Roman are în fața o săptămână de foc. Stoleru și compania se vor întoarce la Roman după partida de la Vâlcea, pentru ca apoi să urmeze o altă deplasare dificilă, la Brașov, în Cupa EHF. Practic, romașcancele vor parcurge aproape 1500 kilometri în această perioadă, dar și două partide foarte importante, fără a avea timp de recuperare!

Meciul HCM Râmnicu Vâlcea-HCM Roman va avea loc miercuri, de la ora 17:30, în Sala „Traian”.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY