Sandu Iacob preia Constanța, Alexandru Acsinte asigură interimatul la Vaslui!

0
2918

Mutarea lui Sandu Iacob de la HC Vaslui la HC Dobrogea Sud Constanța a fost oficializată în această săptămână. În acest sens, selecționerul naționalei de tineret va prelua reprezentanta României în Cupa EHF, pe care o va conduce prima oară într-un meci oficial în duelul cu CSM Făgăraș, de pe teren propriu, programat pe 4 noiembrie.

Sandu Iacob se află în prezent în cantonamentul naționalei de tineret a României, care susține în aceste zile două meciuri amicale în Slovaciei, cu Slovacia și Norvegia. La revenirea în țară, tehnicianul de 40 de ani se va alătura Constanței, formație ce se află în acest moment pe locul 9 în Liga Zimbrilor. „Din momentul în care am primit șansa din partea HC Vaslui de a deveni antrenor mi-am stabilit niște obiective. HC Vaslui m-a ajutat să îndeplinesc o parte din aceste obiective, iar oportunitatea de a antrena HCDS Constanța mă poate apropia și mai mult de celelalte obiective pe care mi le-am propus.”, ne-a spus Sandu Iacob. Contractul dintre HC Dobrogea Sud Constanța și Sandu Iacob este valabil până în vara lui 2020.

În aceste condiții, interimatul la HC Vaslui va fi asigurat de Alexandru Acsinte, fostul colaborator al lui Sandu Iacob.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY