Sandu Iacob, noul antrenor secund al echipei naționale: „Sunt mândru că am această oportunitate”

0
1806

sandu iacob antrenor copiiEchipa națională de handbal masculin va avea un nou antrenor secund, după ce Robert Licu a renunțat la această funcție. Aihan Omer l-a cooptat în staff-ul tehnic pe Sandu Iacob, fostul internațional, care va fi prezent la următoarea acține a naționalei, cantonamentul de la Cheile Grădiștei și turneul amical din Polonia.

Încă sub contract cu HC Vaslui ca jucător, însă indisponibil din cauza unei accidentări la spate, Sandu Iacob a acceptat fără ezitări să preia funcția de antrenor secund al echipei naționale de handbal masculin. „E o situație apărută de nicăieri. Mă gândeam să-mi pregătesc terenul pentru când voi renunța la cariera de jucător, de aceea am înființat Golden Kids, dar acum a apărut șansa aceasta pe care oricine ar fi acceptat-o în locul meu. E un loc foarte bun pentru a învăța. Sunt la a treia experiență ca antrenor secund, au mai fost două perioade, un retur de campionat la Târgu Jiu alături de Liviu Andrieș și un tur de campionat la Știința Bacău alături de Eliodor Voica. Sunt mândru că am această oportunitate, am reușit să strâng un număr important de selecții ca jucător și acum voi fi antrenor secund. Profesorul mi-a prezentat fișa postului, sunt lucruri pe care le pot face cu ușurință.”, ne-a declarat Sandu Iacob.

Echipa națională de handbal se va reuni luni, la București, și va susține un cantonament de pregătire la Cheile Grădiștei și un turneu de pregătire, în Polonia, unde vor mai participa Tunisia și Brazilia.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY