Sabina Jacobsen, ultimul transfer realizat de CSM București în această vară!

0
3725

Lotul echipei de handbal feminin pentru sezonul 2017/18 este acum complet. Ultima sosită la Bucureşti este suedeza Sabina Jacobsen, care a semnat un contract pentru următorii doi ani şi va purta tricoul cu numarul 9.

Interul stânga in varsta de 28 de ani şi-a inceput cariera la Lugi HF (-2012/Suedia), făcând apoi pasul către Danemarca (Randers HK/2012-2014) si vine in România dupa 3 ani petrecuti la FC Midtjylland, 2 sezoane sub comanda actualei antrenoare a Tigroaicelor, Helle Thomsen.

Sabina are 98 de partide şi 130 de reuşite in tricoul nationalei sale, precum şi două medalii internationale (Argint European 2010, Bronz European 2014).

Sabina JacobsenSunt foarte fericită şi recunoscătoare pentru oportunitatea primită de a juca pentru CSM Bucureşti, una dintre cele mai bune echipe din lume. A fost visul meu, inca de cand am inceput handbalul, sa joc la cel mai inalt nivel, sa fac parte dintr-o echipă cu şanse mari de a câştiga Liga Campionilor.

Sper ca transferul meu la CSM Bucuresti va continua sa mă motiveze sa mă dezvolt, să dau totul pentru a ajunge la cel mai inalt nivel, alături de colegele mele. Nu-mi place sa pierd, sunt aici pentru a caştiga!”

Bogdan Vasiliu, sef birou handbal: “Sabina este o jucătoare extrem de valoroasă care va contribui din plin la forta apărării echipei noastre. Lotul nostru este acum complet, iar pregătirile pentru noul sezon vor incepe in curand. Avem o echipă extrem de puternică si asteptăm cu nerăbdare să o vedem la treabă.”

sursă: csmbucuresti.ro

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY