Romașcancele, salvate de Tereza Pîslaru!

0
3929

HCM Roman a suferit la Slobozia, dar a plecat în cele din urmă cu toate punctele din Ialomița. Totul s-a decis la ultima fază, atunci când Tereza Pîslaru a apărat aruncarea de la șapte metri a Andreei Enescu.

 

HCM Roman a legat astfel a patra victorie consecutivă, chiar dacă nu s-a aflat la același nivel ca și în partidele trecute. În schimb, Slobozia s-a agățat de orice șansă ivită, având în vedere situația delicată în care se află în clasament.

Prima repriză a decurs conform așteptărilor, cu Roman la timonă, echipa net superioară. Doar că în actul secund Slobozia a început să recupereze treptat din deficit și chiar să egaleze. Cu Enescu în zi bună, gazdele au profitat de relaxarea și de greșelile adversarelor și au egalat în minutul 46 prin reușita Alinei Ilie, pentru ca până la final să se meargă cap la cap. Totul s-a decis în ultimele secunde, Carmen Stoleru marcând pentru 23-22, scor la care Tereza Pîslaru a apărat o aruncare de la șapte metri executată de Andreea Enescu. S-a terminat 23-22 și Romanul își continuă cursa spre locul în Europa.

Victorina Bora, antrenor CSM Unirea Slobozia: „E prima oară când am avut întreg lotul la dispoziție și asta s-a văzut. Am tot spus că am avut probleme de lot, dar nu m-a auzit nimeni. Pentru noi, toate meciurile sunt capitale până la finalul sezonului. Astăzi, din păcate, arbitrajul nu s-a ridicat la nivelul partidei.”

Florin Pera, antrenor HCM Roman: „E un succes important pentru noi, am legat patru victorii consecutive și ne-am consolidat locul al patrulea. N-am fost la același nivel ca și în meciurile trecute, am făcut o primă repriză bună, dar în a doua a intervenit relaxarea și am făcut destul de multe greșeli tehnice.”

Results

TeamPrima reprizăRezultat final
AHCM Unirea Slobozia1022
CSM Roman1523

 

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY