Romanul obține trei puncte importante la Cisnădie

0
1613

După cele două înfrângeri în compania forțelor din România, CSM București și HCM Baia Mare, HCM Roman a obținut sâmbătă seară trei puncte importante, cu care revine pe poziția a șaptea a campionatului. Glibko și compania s-au impus la Cisnădie, scor 33-30, dar au muncit din greu pentru victorie.

Cele 30 de goluri înscrise de gazde au fost semnate de doar patru jucătoare. Krnic și Han au fost în prim-plan, însă prestațiile bune ale celor două jucătoare n-au fost suficiente pentru ca gazdele să reușească surpriza. Romanul a replicat prin Glibko și Toskovic, cele două semnând mai mult de jumătate din reușitele echipei vizitatoare.

Primele zece minute au aparținut oaspetelor, care s-au desprins la 5-3 și care păreau că pun stăpânire pe joc. Doar că sibiencele, ținute în spate de Krnic și Han, au revenit pe tabelă, s-au distanțat la rândul lor pe tabelă la 11-8 și la pauza au intrat cu un avantaj minim, 14-13. S-a mers cap la cap până în ultimele zece minute ale întâlnirii, în care romașcancele au fost mai sigure în momentele cheie ale partidei. Trei goluri consecutive semnate de Glibko au dus scorul la 26-30 și ucraineanca a rezolvat practic soarta celor trei puncte. Echipa lui Alexandru Weber nu a reușit pe final să întoarcă soarta meciului, astfel că Romanul s-a impus în cele din urmă cu 33-30, bifând un succes extrem de prețios, cu care rămâne aproape de prima jumătate a clasamentului. În schimb, Măgura Cisnădie rămâne pe poziția a 11-a, cu 9 puncte, la 5 distanță de Alba Sebeș, aflată pe loc retrogradabil în acest moment.

CS Măgura Cisnădie-HCM Roman 30-33 (14-13)
CS Măgura Cisnădie: Popovici, Șuba, Sitenko (portari), Han 12 goluri, Krnic 10, Lazarin 5, Ciuplea 3, Popescu, Florea, Goran, Chelaru
HCM Roman: Polocoșer, Tymoshenkova, Pîslaru (portari), Glibko 10 goluri, Toskovic 8, Chitacu 6, Iuganu 4, Stoleru 3, Dincu 1, Tomescu 1, Druțu, Agrigoroaie, Gherman
Aruncări de la 7m: 5/5, respectiv 6/4
Eliminări: Ciuplea (2), respectiv Chitacu, Druțu, Stoleru, Toskovic, Tomescu (2)

sursă foto: sbsport.ro

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY