Romanul își ia revanșa în fața Craiovei

0
1098

hcm roman fete 13-14HCM Roman s-a revanșat pentru înfrângerea din tur în fața Craiovei și s-a impus în Bănie, 26-20, în etapa a doua a returului Ligii Naționale. Romașcancele au condus în permanență Craiova, formație ce resimte din plin despărțirea de Aneta Pîrvuț.

Romanul s-a deplasat la Craiova cu gândul de a răzbuna înfrângerea din tur, de pe teren propriu, și a reușit acest lucru. Echipa lui Florin Pera a făcut unul din cele mai bune jocuri ale anului, în special pe faza de apărare, aducând aminte de prestațiile din anul trecut.

Oaspetele au luat încă din primul sfert de oră un avantaj de patru goluri pe tabelă, în condițiile în care oltencele au avut probleme mari pe pozițional. Până la pauză, Romanul a menținut diferența, chiar dacă între timp Iuganu dusese scorul la 11-5, în minutul 25.

Începutul părții secunde a fost ceva mai bun pentru Craiova, care și-a ridicat mult nivelul jocului. Totuși, oltencele nu au reușit să egaleze niciodată, ajungând de cinci ori la un gol în urma adversarelor, ultima oară cu 12 minute înainte de final, după golul lui Apipie. Florin Pera a mutat câștigător, trimițând-o pe Toskovic în teren, iar muntenegreaca și-a făcut simțită prezența, marcând de cinci ori în final și aducând practic victoria echipei sale. S-a terminat 20-26 într-un meci care s-ar putea reedita, la cum arată clasamentul în acest moment, și în play-off.

SCM Craiova-HCM Roman 20-26 (9-13)
SCM Craiova: Munteanu, Pașca (portari), Tănăsie 5 goluri, Apipie 3, Lazarin 3, Cioaric 3 (2 din 7m), Ianași 2, Eidem 2, Ilie, Georgescu, Florica
HCM Roman: Polocoșer, Tymoshenkova (portari), Iuganu 6 goluri (3 din 7m), Toskovic 5, Stoleru 4, Agrigoroaie 4, Băbeanu 3, Mihalschi 3, Horobeț 1, Druțu
Aruncări de la 7m: 3/2, respectiv 4/3
Eliminări: 4 x 2 min., respectiv 3 x 2 min.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY