Romanul face un pas important spre cupele europene

0
1837

HCM Roman a învins în această dimineață o contracandidată la un loc de cupă europeană, CSM Ploiești, categoric, 31-24. Un succes conturat în mare parte datorită evoluției foarte bune a liniei de nouă metri, Stoleru, Glibko și Toskovic, autoare în total a 28 de goluri din cele 31.

Iar dacă Romanul a făcut un meci foarte bun, Ploieștiul a suferit și de data aceasta in defensivă, la fel ca și săptămâna trecută, când a întâlnit Corona Brașov. Începutul a fost perfect pentru gazde, care s-au desprins la 4-0 în doar 6 minute, și prahovencele au părut că intră în meci după ce s-au apropiat la 5-3. La acest scor, Stoleru a fost eliminată pe timp de două minute, dar chiar și în situațe de om în minus Romanul a refăcut diferența de patru goluri: 7-3. Până la pauză gazdele și-au continuat desprinderea, s-a ajuns la 19-12, iar Sheiko a stabilit scorul pauzei în ultimele secunde.

Nici actul secund nu a fost mult diferit, în condițiile în care în minutul 41 s-a făcut 25-16 și soarta meciului nu mai putea fi schimbată. Oaspetele au avut o răbufnire de orgoliu, au ajuns la 23-28 pe tabelă cu 12 minute înainte de final, însă sfârșitul partidei a găsit tot Romanul în prim-plan. Gilbko, de două ori, și Vartic au făcut 31-23 în minutul 57 risipind orice fel de emoție. Trei puncte mari pentru Roman, care face un pas important spre cupele europene, în timp ce Ploieștiul riscă să rateze obiectivul, clasarea în primele cinci.

sursă foto: Ziarul de Roman

Results

TeamPrima reprizăRezultat final
CSM Roman1931
CSM Ploiesti1324

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY