Romania va intalnit Danemarca in sferturile Campionatului Mondial Scolar

0
2410

Miercuri 16 martie 2016 reprezentanta Romaniei la Campionatul Mondial Scolar de Handbal din Franta/Rouen va intalni Danemarca in sferturile de finala a acestei competitii.

Echipa Colegiului Tehnic Media din Bucuresti a reusit sa ocupe locul secund in grupa B cu 3 victorii, 23-17 cu Suedia, 22-16 cu Brazilia si 45-10 cu Cehia si o infrangere cu Turcia (20-19).

Clasament Grupa B: 1. Turcia, 2. Romania, 3. Suedia, 4. Brazilia, 5. Cehia.
Clasament Grupa A: 1. Danemarca, 2. Slovacia, 3. Grecia, 4. Austria, 5. Israel.
Clasament Grupa C: 1. Slovenia, 2. Croatia, 3. Belgia, 4. Bulgaria.
Clasament Grupa D: 1. Ungaria, 2. Olanda, 3. Germania, 4. Franta, 5. Qatar.

Fetele noastre pregatite de catre antrenorii Francu Constantin si Covaci Gabriela vor intalni Danemarca, o echipa atletica si bine pregatita care vine dintr-un sistem performant al handbalului mondial.

Meciul va avea loc in Rabelais Gymnasium, miercuri incepand cu ora 15.30 ora Romaniei. In cazul in care vor trece de Danemarca, Romania va intalni castigatoare dintre Slovacia si Turcia. Slovacia are o echipa puternica cu doua jucatoare extraordinare care tin in spate echipa si cu siguranta Turcia va avea o zi grea maine la fete.

Celelalte meciuri din sferturi: Slovenia vs Olanda, Ungaria Croatia.

Echipa noastra este formata din sportivele: Chetraru Andreea Bianca, Nicolau Cristiana Gabriela, Manolache Elisa Georgiana, Leustean Elena Valentina, Leustean Ionela Alexandra, Avram Bianca Elena, Parvu Andreea, Popescu Aura Teodora, Stoican Beatrice Lorena, Udrea Stefania Iuliana, Roventa Andra Stefania, Trufil Ruje Maria Cristina.

Federatia Romana de Handbal a nominalizat pentru acest eveniment arbitrii Topliceanu Sebastian si Ghita Iulian din Constanta care vor fluiera la solicitarea ISF (Federatia Sportului Scolar International) jocurile din programul competitiei.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY