România pierde cu Muntenegru, deși a avut victoria în mână! Disputa cu Ungaria, decisivă pentru calificarea în Main Round

0
1213

Naționala României a pierdut partida cu Muntenegru, 26-27 (13-12), una pe care a avut-o însă în mână. Pentru tricolore urmează „finala” cu Ungaria, meci decisiv pentru calificarea în Main Round.

România a jucat foarte bine în fața Muntenegrului timp de 45 de minute, după care a urmat o nouă cădere în joc, decisivă. Tricolorele s-au apărat bine în primele 30 de minute, Yuliya Dumanska și-a făcut datoria, Cristina Neagu a fost de neoprit, iar Elena Dache a fost extrem de utilă, dar utilizată poate prea puțin. România a funcționat bine și în partea a doua, dar până la 21-17. De acolo, greșelile și-au făcut din nou apariția în jocul fetelor noastre, iar Muntenegru nu ne-a iertat. S-a făcut 24-21 pentru ex-iugoslave și s-a terminat 27-26, ceea ce înseamna că meciul cu Ungaria devine unul de care pe care.

Pentru România au evoluat Ciucă, Dedu, Dumanska (8 intervenții) (portari), Neagu (11/18), Dache (4/6), Perianu (4/7), Udriștioiu (3/5), Pintea (2/2), Iuganu (2/3), Polocoșer (0/1), Pristăvița, Ostase și Zamfirescu.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY