România pierde categoric meciul cu Franța, după ce Ambros a odihnit piesele de bază!

0
20764

România a pierdut ultimul meci din grupa A, care nu contează decât pentru palmares însă, 17-26 (7-17) cu Franța. Martin Ambros a hotărât să odihnească piesele de bază, Cristina Neagu, Eliza Buceschi, Valentina Ardean-Elisei, Aneta Udriștioiu și Crina Pintea evoluând foarte puțin sau deloc.

În aceste condiții, cu Laslo și Florianu 60 de minute pe teren și cu Dragut în marea majoritate a timpului în inter dreapta, România a fost învinsă de o formație ce avea o singură opțiune valabilă pentru acest meci, victoria, pentru a evita Norvegia în optimi.

Începutul a fost bun, 2-0 pentru tricolore, după care drumul către gol a fost tot mai greu. Franța a făcut diferența cu apărarea în primul rând, s-a desprins 17-7 până la pauză și și-a asigurat liniștea pentru partea a doua a meciului.

Meciul din această seară arată însă că România este dependentă de Cristina Neagu. Linia de nouă metri a tricolorelor a reușit doar 8 goluri din 26 de aruncări, adică un procentaj de 30.7%.

Franța-România 26-17 (17-7)
Franța: Leynaud, Darleaux (16 intervenții) (portari), Houette 7 goluri, Niakate 5, Flippes 4, Zaadi 2, Dembele 2, Lacrabere 2, Dancette 1, Pineau 1, Landre 1, Niombla 1, Ayglon, Kanor, Edwige, Nze-Minko
România: Dedu (4 intervenții), Dumanska (5 intervenții) (portari), Florianu 6 goluri, Dragut 3, Udriștioiu 2, Laslo 2, Geiger 1, Popa 1, Pintea 1, Tătar 1, Buceschi, Ardean-Elisei, Berbece, Tomescu

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY