România-Italia, la Călărași

1
3765

romania echipa 2014Pe 4 noiembrie, echipa națională de handbal masculin va debuta în preliminariile Campionatului Mondial din 2017, împotriva Austriei, în deplasare. Peste doar patru zile, tricolorii întâlnesc Italia pe teren propriu.

Federația Română de Handbal a decis ca partida dintre România și Italia, din etapa a doua, să se dispute la Călărași, acolo unde Dunărea își dispută meciurile de pe teren propriu de obicei. „Este foarte important pentru noi acest meci. Vrem să ne calificăm la Mondiale și publicul călărășean merită un astfel de joc. Am vorbit și cu cei din cadrul Federației și au fost de acord să jucăm un meci din preliminarii la Călărași. Publicul călărășean merită asta și spun acest lucru nu pentru că sunt antrenorul echipei locale ci pentru simplul fapt că este un public minunat care știe să aprecieze acest sport la adevărata sa valoare”, a declarat Aihan Omer, potrivit editia.ro.

Echipa națională se va reuni pe data de 24 octombrie în vederea meciurilor cu Austria și Italia. Primul meci va avea loc pe 4 noiembrie, la Viena, de la ora 21:25, iar al doilea este programat pe 8 noiembrie, de la ora 18:00.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY