Rolandas Bernatonis, decisiv pentru Lituania în victoria cu Norvegia! Sasa Marijanac a debutat pentru Bosnia&Herzegovina, însă ex-iugoslavii au pierdut cu Austria

0
2835

În acest weekend au avut alte meciuri din preliminariile Euro 2018 și 2020, în care au fost implicați mai mulți jucători din Liga Națională. Cea mai bună prestație a avut-o interul stânga al CSM-ului, Rolandas Bernatonis, care a marcat de opt ori pentru Lituania în victoria cu Norvegia, 32-29.

Într-un alt meci din grupa României, Ivan Matskevich și Maksim Baranau au câștigat duelul cu constănțeanul Zoran Nikolic, chiar în Serbia. A fost 36-27, însă niciunul din cei doi jucători de câmp nu și-a trecut numele pe lista marcatorilor.

Cu Sasa Marijanac și Josip Peric în teren, Bosnia&Herzegovina a cedat în fața Austriei, scor 22-23, și rămâne fără punct în grupa a treia de calificare.

După victoria de acasă cu Ucraina, Macedonia lui Lazarov, Daskaloski, Ojleski și Georgievski a pierdut categoric în Cehia, scor 28-35. Dintre toți, doar Goce Georgievski a marcat, un gol.

Cu Marko Lasica în teren, Muntenegru a remizat 24-24 cu Rusia, o formație în fața căreia pierduse de trei ori în acest an. Jucătorul Timișoarei nu a marcat însă niciun gol.

sursă foto: Facebook CSM Bucuresti Oficial

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY