Reșița învinge Suceava, după un final încins!

0
3313

HC Adrian Petrea a bifat primul succes din această stagiune, 26-24 pe teren propriu cu Suceava, după o dispută cu un final încins, în care bănățenii au irosit două aruncări de la șapte metri.

Reșița a fost formația ce a controlat partida în cea mai mare perioadă a ei, însă Suceava, pentru care Sasa Puljizovic a avut din nou o prestație solidă, n-a cedat și putea fi răsplătită pe sfârșit.

Începutul a fost alert, cu ambele echipe marcând goluri rapide, însă tempo-ul a scăzut treptat cu apropierea pauzei. Trifkovic a dus Reșița la 9-5 în minutul 13, fiind primul moment în care gazdele s-au desprins, însă sucevenii au revenit în meci, au izbutit să egaleze la 13 pe final, dar n-au profitat de momentul bun. Giotoiu și Vaidasigan au stabilit scorul pauzei, 15-13, o diferență pe care Suceava a remontat rapid la reluare.

Oaspeții au început în forță repriza a doua și Baican îi ducea pe vizitatori în avantaj, 16-17 în minutul 38, doar că elevii lui Adrian Petrea au preluat la fel de rapid inițiativa și păreau că se îndreaptă spre un succes liniștitor. Dospinescu a refăcut avantajul de patru goluri pentru Reșița, 23-19, dar suspansul a apărut în final de meci. Suceava s-a apropiat în ultimele minute, Șelaru blocând două aruncări de la șapte metri, una executată de Trifkovic, iar cea de a doua de Starchenko, dar nu l-a putut bloca și pe Rohozneanu, care avea să aducă liniștea în rândurile fanilor bănățenilor. 26-24 la final, în primul meci direct dintre cele două echipe după o pauză de patru ani și jumătate.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY