Reprezentantele feminine din Cupa EHF și-au aflat adversarii din turul secund!

0
8161

Astăzi, la Viena, a avut loc tragerea la sorți a preliminariilor Cupei EHF la handbal feminin. România are trei reprezentante în această competiție, iar Măgura Cisnădie are cea mai simplă misiune, la prima vedere.

La debutul în cupele europene, Măgura Cisnădie va avea o misiune accesibilă în turul secund al Cupei EHF. Sibiencele își află adversarul în urma „dublei” dintre Slavia Praga și UHC Müllner Bau Stockerau. Cisnădie va disputa primul meci în deplasare, iar returul pe teren propriu.

Eliminată de SCM Craiova în semifinalele sezonului trecut, Kastamonu se poate întoarce în România, ca adversar al lui SCM Râmnicu Vâlcea. Kastamonu intră în competiție în primul tur, unde întâlnește pe LC Bruhl, reprezentanta Elveției. Vâlcea va disputa primul meci din turul secund pe teren propriu, iar returul în deplasare.

Singura reprezentantă a României care își cunoaște deja adversarul din turul al doilea este HC Zalău. Echipa antrenată de Gheorghe Tadici se va lupta cu Borussia Dortmund, locul  primul meci fiind programat la Zalău.

Partidele din turul secund vor avea loc pe 13/14 octombrie, respectiv 20/21 octombrie.

sursă foto: Sportul Doljean

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY