Remiză între Slobozia și Craiova. Manoilă și Marchidanu au debutat pentru gazde astăzi

0
1772

slobozia-rapid 15-16Într-o partidă disputată sâmbătă dimineață, la Slobozia, CSM Unirea Slobozia și SCM Craiova au terminat la egalitate, 26-26 (15-14). A fost un meci echilibrat, în care cele două echipe și-au împărțit momentele în care s-au aflat la conducere. Enescu a ratat o aruncare de la șapte metri în ultimul minut și implicit șansa de a aduce victoria echipei din Ialomița.

Până la ratarea aruncării de la șapte metri, Enescu a fost cea care a disctat ritmul partidei. Jucătoarea Sloboziei a fost de neoprit, marcând de 13 ori, insuficient însă pentru ca punctele să rămână la Slobozia.

Craiova a avut 13-9 în minutul 23 după reușita lui Horobeț, însă a urmat o serie de cinci goluri consecutive ale gazdelor care a echilibrat din nou partida. S-a mers cap la cap până la final, chiar dacă între timp elevele Simonei Gogîrlă se desprinseseră din nou pe tabelă, la două goluri de data aceasta: 16-18, 20-22, 21-23 sau 22-24. Slobozia a întors rezultatul cu golul lui Enescu (28-27), Băbeanu a dat replica și a egalat la 28 cu două minute înainte de final, consemnând și rezultatul final de altfel. Slobozia pune capăt astfel seriei de cinci înfrângeri consecutive și ajunge la șapte puncte, în timp ce Craiova este neînvinsă de patru runde, dar are un meci infernal etapa viitoare, acasă cu CSM București.

Manoilă și Marchidanu, la primele meciuri în tricoul Sloboziei

Pentru CSM Unirea Slobozia au debutat astăzi Irina Marchidanu și Ioana Manoilă. Prima a venit de la HC Dunărea Brăila, formație de care s-a despărțit în urmă cu două zile, în timp ce cea din urmă a ajuns sub comanda Victorinei Bora de la Măgura Cisnădie. Manoilă a ratat de altfel și o aruncare de la șapte metri în acest meci.

Jelena Zivkovic, decisivă pentru Craiova

Una din cele două Zivkovic, portarul, a contribuit decisiv la acest rezultat. Sârboaica de 28 de ani a apărat trei aruncări de la șapte metri, inclusiv cea din ultimul minut executată de Enescu.

CSM Unirea Slobozia-SCM Craiova 28-28 (15-14)
CSM Unirea Slobozia: Nica, Martin (portari), Enescu 13 goluri, Ilie 5, Pavăl 3, Ostase 3, Genkova 2, Băcăoanu 1, Toma 1, Manoilă, Marchidanu, Drăguț
SCM Craiova: Petrescu, Zivkovic (portari), Florica 7 goluri, Iovănescu 5, Șelaru 4, Zivkovic 4, Horobeț 3, Georgescu 2, Băbeanu 2, Ianași 1, Landre, Cioaric
Aruncări de la 7m: 8/5, respectiv 10/7
Eliminări: 2 x 2 min., respectiv 6 x 2 min.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY