Reacții după partida HCM Roman-Corona Brașov 22-21 (9-10)

0
4596

HCM Roman pleacă cu un avantaj minim în returul de săptămâna viitoare, de la Brașov, din returul optimilor de finală ale Cupei EHF. Echipa lui Florin Pera s-a impus în această dimineață cu 22-21, la capătul unei partide de luptă.

Florin Pera s-a arătat extrem de încântat de victoria obținută pe teren propriu și chiar dacă nu este decisivă în vederea calificării, o consideră foarte importantă pentru moral. „Mă bucur că am câștigat prima manșă și că am legat a opta victorie consecutivă. Este un plus de moral pentru următorul joc. Vreau să felicit fetele pentru spiritul de sacrificiu de care au dat dovadă și pentru angajament. Puteam să câștigăm la o diferență mai mare, dar am suferit în situațiile de unu la unu și am făcut câteva greșeli tehnice, normale având în vedere că venim după o pauză lungă. Sper să creștem de la meci la meci și să avem un an cel puțin la fel ca 2015, cel mai bun an din istoria clubului. Mulțumim publicului, a fost fantastic.”, ne-a declarat la finalul partidei antrenorul Romanului.

De partea cealaltă, Bogdan Burcea este conștient că la Brașov se va juca soarta calificării și are o singură dorință: fetele sale să fie apte 100% din punct de vedere medical. „E un rezultat care poate fi întors la Brașov. Sper să avem toate fetele sănătoase la ora returului. A fost un spectacol sportiv pentru toți spectatorii. Am ratat câteva situații de unu la unu în momente cheie. Romanul are 1-0 în minutul 1, cam așa se calculează avantajul din acest meci.”, ne-a spus și tehnicianul Brașovului la încheierea meciului.

Partida retur dintre cele două formații va avea loc duminica viitoare, de la ora 15:00, în direct pe Digisport și Dolcesport.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY