Reacții după partida CSM Bistrița-Dunărea Brăila » Horațiu Pașca: „Brăila a fost o nucă prea tare pentru noi!”

0
3942

Dunărea Brăila a început cu dreptul noul sezon, câștigând cu 30-26 (13-12) la Bistrița. Costică Buceschi spune despre disputa din această dimineață că a fost una dificilă, CSM Bistrița fiind o echipă ambițioasă și cu experiență la nivel înalt și consideră că lotul Brăilei este superior celui al lui Horațiu Pașca.

De partea cealaltă, Horațiu Pașca afirmă că Brăila a fost echipa superioară în această dispută, că rezultatul este unul corect, dar are regretul că formația sa a irosit trei situații clare de gol la scorul de 16-16.

Declarații din cele două tabere:
Horațiu Pașca, antrenor CSM Bistrița: „Brăila a fost o nucă prea tare pentru noi. E o echipă sudată, valoroasă, și îi doresc multă baftă în cupele europene, să ajungă cât mai sus. Cred că diferența a fost făcută la nivelul concentrării la finalizare. Nu știu ce s-ar fi întâmplat dacă nu ratam patru aruncări de la șapte metri și alte șase situații de unu la unu de pe semicerc. La 16-16, am ratat o aruncare de la șapte metri, un contraatac, și o situație de pe șase metri din zonă laterală. Una peste alta, vreau să felicit fetele, nu au renunțat să lupte în niciun moment.”

Costică Buceschi, antrenor HC Dunărea Brăila: „A fost un meci foarte greu, Bistrița este o echipă ambițioasă, cu experiență la nivel înalt. Au câteva jucătoare, Chirilă, Oltean, Preda, Crap sau Paraschiv, cu meciuri în cupele europene sau internaționale. Prima repriză a fost una de uzură, am condus în mare parte, am și greșit de câteva ori. La pauză am schimbat repertoriul tactic, am avut o apărare mai agresivă și am avut un joc mai variat în atac. Cred că diferența a fost făcută de faptul că avem un lot mai omogen și mai echilibrat pe posturi. Avem jucătoare tinere și ambițioase, vin după meciuri la Campionatul Mondial sau Jocurile Olimpice. Cred că în acest moment Brăila are un lot mai valoros decât al Bistriței. La Bistrița se vede atunci când se apelează la jucătoarele de pe bancă.”

În etapa a doua, CSM Bistrița se deplasează la Craiova, iar Brăila primește vizita Sloboziei.

sursă foto: Facebok CSM Bistrița

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY