Reacții după finala Cupei României, câștigată de Dinamo: „E un moment special pentru Dinamo!”

0
2679

Dinamo București a reușit să-și treacă în cont pentru prima oară după 29 de ani Cupa României la handbal masculin. „Câinii” au învins cu 23-21 pe HC Dobrogea Sud Constanța duminică seara, la Ploiești, într-un meci pe care l-au început însă destul de greoi.

Aihan Omer, tehnicianul Constanței, consideră că echipa sa a avut probleme în a marca goluri de la distanță în finala de duminică, fapt decisiv în economia rezultatului final. Totodată, fostul selecționer consideră că joi, în meciul decisiv al semifinalei, Constanța va fi motivată 100% pentru a învinge. „Am început foarte bine, din păcate în finalul de joc n-am jucat ca pe durata întregii partide. Pe final nu am reușit să marcăm golul de la distanță, Dinamo a speculat această slăbiciune a noastră și aici s-a făcut diferența. Și oboseala s-a simțit pe finalul jocului, dar sunt convins că ne vom reveni repede. Joi va un meci cu o sală plină, dar nu ne afectează acest lucru. Ne vedem de joc și sperăm să fim într-o formă bună și ne vom apăra șansa.”, ne-a declarat Aihan Omer la finalul partidei de duminică.

Cupa României a venit pentru Dinamo într-un moment de sărbătoare, în care aniversează 69 de ani de existență. Eliodor Voica s-a arătat mulțumit de efortul băieților săi și se așteaptă la un meci foarte dificil și joi. „Este un moment special pentru Dinamo, prima oară pentru că este prima Cupă câștigată după 29 de ani, iar a doua oară datorită faptului că astăzi este o zi specială, aniversarea clubului. Cred că putem spune că am îndeplinit una din misiunile de anul acesta și mă bucur foarte mult că am adus fericire în rândul fanilor. Știam că va fi un meci greu, am avut până acum meciuri foarte disputate cu echipa din Constanța, pe care vreau să o felicit. Felicit și echipa noastră care s-a bătut până la ultima picătură de energie și am reușit ca la finalul celor 60 de minute să fim în avantaj pe tabelă. Joi va fi un meci foarte dificil și sunt convins că jocurile astea vor fi benefice handbalului românesc.”, ne-a spus și antrenorul principal al „câinilor”.

Joi, de la ora 19:00, în Sala „Dinamo”, cele două echipe se vor înfrunta în meciul decisiv al semifinalei campionatului, în direct pe Digisport și Dolce Sport.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY