Reacții după disputa SCM Craiova-HC Dunărea Brăila 20-19 (12-6)

0
2196

SCM Craiova s-a impus pe teren propriu în fața Brăilei într-un meci în care s-a aflat la conducere din start și până la final. Cu acest succes, gruparea din Bănie se apropie la patru puncte de adversara de azi, aflată pe ultima treaptă a podiumului.

„Sunt bucuroasă că am reușit un rezultat bun, că am reușit ca acele trei puncte au rămas la Craiova. Vreau să felicit fetele pentru această victorie, pentru modul de joc, pentru modul de abordare, pentru cum s-au bătut în apărare. Ne-a ajutat poarta, dar și poarta a fost ajutată de apărare. Toate au jucat extraordinar, nu am ce să reproșez nimănui nimic. În a doua repriză ne-am grăbit să dăm gol și acest lucru ne-a costat. Sperăm să învățăm din greșeli și să nu se repete. Brăila e o echipă bună, e o echipă completă după părerea mea.”, a declarat Simona Gogîrlă la încheirea partidei.

„Am început foarte prost, am avut o eficiență slabă în prima repriză, am marcat patru goluri din acțiune. A contat că ele au avut meciul cu Krim înainte de acesta. În repriza a doua am încercat să recuperăm handicapul, am recuperat, am avut 2-3 situații de a egala, dar am ratat și am greșit. Înfrângerea rămâne înfrângere indiferent de diferență. E un semn de întrebare pentru mine evoluțiile din cele două reprize.”, ne-a spus Costică Buceschi după disputa de la Craiova.

În etapa următoare, SCM Craiova se deplasează la Zalău, în timp ce Dunărea Brăila primește vizita celor de la CSM Ploiești.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY