Reacții după CSA Steaua-HC Vaslui 31-32

0
1191

steaua-vaslui 14-15HC Vaslui a obținut trei puncte imense la București, pe terenul Stelei, după un meci în care Bogdan Pralea a apărat o aruncare de la șapte metri în ultima secundă a meciului.

Unul din cei mai buni oameni ai Vasluiului a fost Mihai Bujor, care a înscris de nouă ori în poarta Stelei. Acesta ne-a declarat la finalul meciului: „A fost un meci foarte solicitant. Îmi pare bine că am câștigat, e o victorie foarte mare pentru noi, pot să spun că e o victorie de șase puncte. Ne-am dăruit din minutul 1 până în minutul 60, chiar dacă au mai fost și unele momente mai slabe, dar totul s-a terminat cu bine. Cu victoria aceasta avem și noi un moral mai bun pentru meciul cu Constanța, care va fi foarte greu. Este o victorie uriașă, sperăm să o ținem tot așa, meciurile acestea la muchie de cuțit sunt cele mai frumoase, victorii la un gol sunt cele mai dulci. Îl felicit pe Pralea pentru ultima paradă, pot să spun a fost eroul meciului, dar de la el și până la ultimul om de pe bancă ne-am dăruit 100%. A fost un meci foarte frumos și sperăm să mai facem astfel de meciuri. Obiectivul nostru este un loc de play-off, ne dorim ca de la meci la meci să creștem din ce în ce mai mult. Dacă nu se poate, o să ne batem în play-out pentru orice minge.”

De partea cealaltă, Ionuț Georgescu, autor două goluri în poarta moldovenilor, ne-a spus: „A fost un meci frumos, un meci deschis oricărui rezultat. Din păcate pentru noi, n-am știut să gestionăm bine situațiile de superioritate, nu le-am fructificat pe toate, din contră, am și primit goluri și cred că aici s-a jucat meciul. Puteam să obținem la final egalul, se poate întâmpla oricui să rateze o aruncare de la șapte metri. Vina e a noastră pentru că n-am știut să gestionăm momentele de superioritate. Rică și Didi ne-au lipsit, Salinas a venit ieri de la Campionatul Mondial, a avut șapte meciuri în 11 zile, a încercat să ne ajute și s-a descurcat bine și pe calea aceasta vreau să-i mulțumesc că a fost alături de noi. Absențele lui Rică și Didi au contat  foarte mult, am stat doar într-un pivot, dar acesta este handbalul, trebuie să mergem mai departe, peste două zile avem meci la Odorhei, trebuie să scoatem puncte de acolo. Dacă astăzi câștigam, eram cu un picior în play-off, așa trebuie să mai muncim.”.

În etapa următoare, HC Vaslui va întâlni pe HCM Constanța, duminică de la ora 12:00, în timp ce Steaua va juca la Odorhei, sâmbătă de la ora 18:00.

sursă foto: HC Vaslui

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY