Reacția conducerii Brăilei despre plecarea Elenei Voicu de la echipă: „Am decis că este nevoie de clarificări!”

1
7683

În urmă cu două săptămâni, fosta jucătoare a Brăilei, Elena Voicu, ne-a vorbit în cadrul unui interviu despre plecarea de la Dunărea și transferul la Cisnădie. Oficialii clubului brăilean au emis un drept la replică prin care doresc să prezinte și varianta lor în privința plecării sportivei la Cisnădie.

„Ca urmare a interviului acordat site-ului dumneavoastră de către sportiva Elena Voicu am decis că este nevoie de clarificări privind cele spuse acolo, deoarece s-au strecurat unele greșeli, fie intenționat scăpate, fie că pur și simplu Elena Voicu a uitat ce afirma în luna ianuarie. După cum bine știe toată lumea implicată în acest fenomen, sportiva Voicu și a depus Memoriu la FRH în care pe lângă faptul că își dorea să i se plătească salariile restante, cerea ca federația să o lase liberă de contract. La o zi distanță de acest memoriu, clubul i-a plătit sportivei un salariu restant, iar la două zile a reușit deblocarea finanțării din partea Primăriei și toate salariile restante au fost achitate. În data de 28.12.2017 clubul nu mai avea datorii financiare față de nici una dintre jucătoare. Probabil că tot din „dorința” mare de a rămâne la club, sportiva Voicu face o nouă adresă către FRH în luna ianuarie 2018 în care întărește ideea că își dorește să fie liberă de contract, chiar dacă la acea data clubul nu înregistra datorii față de aceasta. Imediat după ce plățile au fost făcute, clubul a înaintat un răspuns către FRH în care a explicat situația și a depus toate documentele doveditoare celor întâmplate. Am avut mai multe discuții cu Elena Voicu pe această temă, i-am propus să facă așa cum și colegele ei au făcut, să își retragă memoriul și să continuăm până la sfârșitul sezonului 2017/2018 (contractul sportivei era valabil până la finalul sezonului 2018/2019 cu clauza de reziliere anticipată) și dacă în vară își dorește să meargă la o altă echipă vom discuta și sigur vom găsi o variantă să fie mulțumită toată lumea. Aceasta nu doar ca a refuzat, ci a a avut o replică șocantă: «abia aștept să vina data să se judece memoriul, dacă o să va dea vouă dreptate eu o să-mi anunț retragerea definitivă din handbal». La data pronunțării memoriului jucătoarea Elena Voicu s-a prezentat la Federație cu antrenorul de la Măgura Cisnădie, luând în derâdere conducerea Dunării Brăila și clubul implicit refuzând orice negociere cu echipa noastră. Clubul nostru îi respectă munca depusă pe întreagă perioadă în care a evoluat sub sigla Dunărea Brăila și ne dorim stingerea acestei dispute care nu face bine niciunei părți.”, se arată în comunicatul emis de conducerea clubului.

Reîntâlnirea dintre Elena Voic și Dunărea Brăila are loc astăzi cu prilejul partidei HC Dunărea Brăila-Măgura Cisnădie, de la ora 16:00.

1 COMMENT

  1. Prostia cui apartine in fond si de drept ?A trebuit sa apeleze la federatie precum ca nu ati platit sportiva si tot ea ar fi vinovata . Tu marlan sau acei marlani care raspund de modul in care un sportiv sau mai multi nu-si primesc salariile ce ar fi trebuit sa faca ?Voi mai cei care decideti v-ati pus in situatia sa nu ai nici un venit cum e sa traiesti Normal si de drept trebuia clubul depunctat asa cum sunt regulamentele la alte discipline . Si sa fi vazut cum ati fi aparut in fata cetatenilor care va platesc lefurile alea umflate . Sunteti niste dobitoci cei care va bateti joc de acest oras

LEAVE A REPLY