Rapidul s-a predat greu la Zalău

0
3670

zalau-rapid 15-16Ultima clasată din Liga Națională a pus probleme mari Zalăului, formație ce pleca din postura de favorită înaintea disputei de sâmbătă dimineață. Echipa lui Gheorghe Tadici a câștigat cu 34-29, diferența fiind făcută însă în ultimele minute ale întâlnirii.

A fost o partidă echilibrată timp de mai bine de 50 de minute, în care Rapidul a condus de mai multe ori la Zalău. Diferența maximă de pe tabelă în primele 30 de minute a fost de două goluri, 7-9, 12-10 și 17-15, cel din urmă fiind și scorul cu care s-a intrat la cabine.

Începutul actului secund a fost favorabil gazdelor, care păreau că vor rupe jocul destul de rapid. Klimek, cea mai bună jucătoare a meciului, cu două goluri legate a dus scorul la 20-16, iar ecartul de patru goluri s-a menținut până în ultimul sfert de oră. Doica a dat tonul revenirii, reușind să marcheze de cinci ori într-un interval de șapte minute, și a egalat la 27 și 28, doar că oaspetele nu au rezistat și în ultimele secvențe ale partidei. Pe un parțial de 6-1 Zalăul a rezolvat meciul și a obținut încă trei puncte importante în clasament, ajungând la cinci victorii în nouă meciuri și și-a consolidat poziția în prima jumătate a Ligii Naționale.

Zaremba a părăsit terenul de joc cu nasul spart

În minutul 40 al partidei, jucătoarea Rapidului, Iulia Zaremba, a părăsit terenul de joc cu nasul spart, după o fază de joc în care se afla în apărare. Ucraineanca a mers la spital pentru un control amănunțit. De altfel, în această partidă s-au arătat două cartonașe roșii, câte unul în fiecare tabără, pentru câte trei eliminări de două minute.

HC Zalău-Rapid București 34-29 (17-15)
HC Zalău: Inculeț, Mureșan (portari), Klimek 9 goluri, Constantinescu 7, Puiu 6, Trif 4, Bardac 4, Rob 3, Pârvan-Bloj 1, Tămaș, Lazăr
Rapid București: Simion, Gureșoaie (portari), Doica 7 goluri, Popa 6, Niculae 4, Trifan 3, Dobrin 2, Moroianu 2, Binescu 2, Zaremba 2, Cruceanu 1, Chirigiu, Geană, Mitrea
Aruncări de la 7m: 6/5, respectiv 10/9
Eliminări: Tămaș (3), Pârvan-Bloj, Constantinescu, respectiv Cruceanu, Doica (2), Moroianu, Binescu (3), Mitrea, Trifan
Cartonașe roșii: Tămaș, respectiv Binescu

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY