Problemele continuă la Metalurg: simbolul echipei, Filip Mirkulovski, a părăsit echipa

0
1321

mirkulovski_macedonia-600x337Chiar dacă apele se liniștiseră pentru moment, la Metalurg sunt din nou vremuri grele. Unul din simbolurile echipei, căpitanul Filip Mirkulovski, a decis să părăsească echipa din cauza problemelor financiare.

Filip Mirkulovski a ajuns la Metalurg în anul 2002 și a evoluat doar pentru gruparea din capitala Macedoniei din acel moment. La 12 ani și jumătate distanță, Mirkulovski a decis să este momentul să plece, din cauza problemelor financiare existente la echipă. Noua sa echipă va fi Hannover, locul 8 din Bundesliga. La plecare, centrul de 31 de ani a declarat: „A trebuit să prind ultimul tren în vreme ce nu era niciun semn că la Metalurg va fi mai bine. Voi merge la Hannover sâmbătă. Voi sta până la sfârșitul sezonului cu posibilitate de prelungire pe încă doi ani. Am avut oferte și din Qatar, dar am decis să accept «oferta din handbal».”

Mirkulovski este al patrulea jucător care pleacă de la Metalurg în acest sezon în Bundesliga, după Stanic, Lipovina și Borozan.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY