Primul meci important al anului are loc la Craiova: “Presiunea e pe fiecare echipă care joacă în retur acasă”

0
2592

Prima etapă a returului se încheie în această seară,  la Craiova, între două formații ce au ca obiectiv calificarea in cupele europene la finalul sezonului. SCM Craiova și HC Dunărea Brăila se întâlnesc cu începere de la ora 18:00.

Craiova vine după un meci solicitant disputat în weekend împotriva lui Krim Mercator și câștigat cu 30-29. Moralul echipei este bun, iar Simona Gogîrla speră la încă un rezultat pozitiv.  Sperăm să trecem de oboseala acumulată şi euforia victoriei cu Krim. Va fi un meci foarte greu, Dunărea Brăila are în componenţă jucătoare care au evoluat anul trecut aici. Important este să fim o echipă, să evoluăm cu aceeaşi determinare şi ambiţie şi cele trei puncte să rămână la Craiova.”, a afirmat antrenoarea grupării din Bănie înaintea acestei dispute. Pentru SCM Craiova va putea juca și Maria Gavrilă,  adusă săptămână trecută, dar care n-a avut drept de joc in Cupa Cupelor.

HC Dunarea Brăila se află în schimb la primul meci al anului. Ocupanta locului trei merge la Craiova după toate punctele, într-o partidă pe care Costică Buceschi o consideră echilibrată. “Întâlnim o echipă bună, care are un moral ridicat după victoria asupra Krimului. Craiova s-a întărit în perioada din iarnă, prin aducerea lui Gogoriță și Gavrilă și are același obiectiv ca și noi, calificarea în cupele europene. Șansele sunt 50-50, ele joacă acasă, va fi un meci greu și pentru ele și pentru noi, pentru că se întâlnesc două echipe din prima jumătate a clasamentului. Ambele echipei au jucătoare de națională, Craiova pe Landre și Zikovic, Brăila din lotul lărgit al României, Pîrvuț, Tiron și Zamfirescu. Presiunea e pe fiecare echipă care joacă în acest retur acasă. Meciurile vor fi foarte grele, toate echipele care vor juca acasă vor juca să-și câștige meciurile și atunci poate e un pic mai mare presiunea pe gazde decât pe oaspeți. Noi ne dorim victoria, ne dorim să jucăm cât mai bine.”, ne-a spus antrenorul Brăilei înaintea acestei dispute. De la oaspete va lipsi doar Gabriela Dobre, însărcinată.

Meciul din această seară va putea fi urmarit pe Digisport, cu începere de la ora 18:00.

Sursă foto: silhouettes.ro

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY