Primele puncte pentru Timișoara și Făgăraș!

0
2678

Poli Timișoara și CSM Făgăraș au obținut primele victorii din acest sezon, după ce bănățenii au câștigat cu 28-23 partida cu Vaslui, iar brașovenii au învins la Focșani cu 28-26. În urma acestor rezultate, doar două echipe rămân cu punctaj maxim: Dinamo, Steaua și Dunărea Călărași.

Timișoara s-a desprins în partea a doua a meciului cu Vaslui, după ce la pauză diferența era de doar două goluri. Vasluiul și-a pierdut însă golgheterul încă din minutul 40, Gabriel Bujor primind cartonașul roșu, după ce cei doi arbitri au considerat că jucătorul oaspeților l-a călcat pe cap pe Vuk Milosevic. A fost 28-23 în final, într-o partidă în care Claudiu Dediu a fost cel mai bun marcator, cu șase goluri.

La Focșani a fost un meci mult mai aprig disputat, decis în minutele de final. Făgărașiul a plecat cu toate punctele dintr-o deplasare dificilă, scor 28-26, după un ultim sfert de oră perfect, pe care l-a câștigat cu 10-6. Marian Filip, cu opt goluri, și Andrei Bejinariu și Mihai Miroiu, cu câte șapte, au fost cei mai buni marcatori ai partidei.

Rezultatele de până acum, înregistrate în etapa a doua (click pe scor pentru marcatori):

sursă foto: Facebook CSM Făgăraș – Handbal

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY